Skip links
EXACTADV 3D CONFIGURATOR
ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 3D
Το πρόγραμμα ExactADV 3D Configurator & Visualizer είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό BIM μέσω του οποίου μπορείτε αυτόματα να οπτικοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες και δυνατότητες διαμόρφωσης και προβολής αναδιαμορφώνοντας προϊόντα επίπλου–και όχι μόνο-πανεύκολα. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία πώλησης, marketing, επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό

Modular 3D

5

01 /

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν τους δικούς τους συνδυασμούς, να κάνουν τις δικές τους συνθέσεις επίπλων. Με το 3D CONFIGURATOR θα έχουν τη δυνατότητα να οπτικοποίησουν μέσω της ιστοσελίδας σας τρισδιάστατα το σύνολο ή τη μονάδα που θα δημιουργήσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Την ίδια στιγμή εσείς θα έχετε εξελίξει την διαδικασία πώλησης αλλά και θα απογειώσετε την αγοραστική εμπιστοσύνη, αλλά και τη σχέση σας με τον καταναλωτή.

EXACTADV 3D CONFIGURATOR

EXACTADV 3D CONFIGURATOR

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

03

1

Modular 3D Configurator

3

3D Modeling

2

e-Commerce

4

Visualization

Το πρόγραμμα ExactADV 3D Configurator & Visualizer είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό BIM διαμόρφωσης προϊόντων επίπλου, και όχι μόνο, που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες διαμόρφωσης και προβολής

Το ExactADV 3D Configurator & Visualizer σάς επιτρέπει να ολοκληρώνετε διαμορφώσεις γρήγορα και με ακρίβεια.

3d Configurator Demos

3d Configurator Demos

4

Διαλέξτε το αγαπημένο σας μοντέλο μέσα από μια τεράστια συλλογή από 3D models σε πολυθρόνες, κρεβάτια, καναπέδες, καρέκλες.
Έπειτα διαμορφώστε το ανάλογα με τις προτιμήσεις και την αισθητική σας «ντύνοντας» το με το ύφασμα, το χρώμα μέσα από τις τεράστια γκάμα επιλογών που σας προσφέρει το. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά υλικά, είδη ξύλου, είδη μετάλλων, αλλά και αποχρώσεις.

04

/ Paradise Arm-Chair

/ Classic Sofa

/ Ex90

/ Vintage By VerfoLab

/ Classic Chair

/ Pharaoh By VerfoLab

/ Stroller

/ Office Chair

Αποκτήστε το πιο σύγχρονο εργαλείο πώλησης για
την ιστοσελίδα, το e-shop, αλλά και το showroom σας

Αποκτήστε το πιο σύγχρονο εργαλείο πώλησης για
την ιστοσελίδα, το e-shop, αλλά και το showroom σας

Το e-Commerce EXACTADV 3D CONFIGURATOR αποδεδειγμένα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας, αλλά και την ποιότητα αυτών επιτρέποντας στους επισκέπτες του ιστοτόπου σας (έμποροι επίπλων, αρχιτέκτονες διακοσμητές, καταναλωτές, ιδιώτες) να οπτικοποιούν τις επιλογές τους προσαρμόζοντας το επιθυμητό προϊόν σε αυτές, αλλά και να ενημερώνονται για το πως διαμορφώνεται η τιμή του μετά από αυτές.

Έτσι έχουν μια πραγματικά συνολική, σφαιρική και 3D εικόνα άμεσα στις οθόνες τους.

AR: Φέρτε το metaverse στην επιχείρηση σας!

AR
Augmented reality visualization

Τι είναι το AR;
Το AR σημαίνει επαυξημένη πραγματικότητα. Και πάλι όμως τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Πρόκειται με απλά λόγια για ένα εργαλείο κινούμενης εικόνας που επιτρέπει στους πελάτες, αλλά και το αγοραστικό κοινό να δουν “ζωντανό” το προϊόν σε 3D περιβάλλον.
Σαν να υπάρχει δηλαδή μπροστά στα μάτια τους. Μπορεί να εμφανιστεί σε ένα 3D περιβάλλον ως ακριβές αντίγραφο. Ό, τι πιο κοντινό στο metaverse.

Με απλά λόγια θα μπορείτε οπτικοποιείτε τα customize προϊόντα μέσα από την συγκεκριμένη τεχνολογία σε συγκεκριμένα, ψηφιακά περιβάλλοντα έχοντας τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε στην εμφάνιση τους πανεύκολα. Έχοντας εσείς αυτό το εργαλείο, το παρέχετε και στους πελάτες σας, βάζοντας την επιχείρηση σας δυναμικά στην metaverse εποχή.

1

3D MODELING & FURNITURE MODELS

7

Τι είναι τα 3D models;
Πρόκειται για εικονικές τρισδιάστατες αναπαραστάσεις προϊόντων.
Η ύπαρξη υψηλής αισθητικής τέτοιων αναπαραστάσεων στο χώρο της βιομηχανία επίπλου είναι πλέον απολύτως απαραίτητη σε μια ψηφιακή εποχή που εξελίσσεται διαρκώς με ταχύτατους ρυθμούς.

Για να μπείτε σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο που αλλάζει συνεχώς, οι έμπειροι 3D μοντελιστές μας σε στενή συνεργασία και ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας δημιουργούν τα δικά σας 3D models.
Στόχος μας: η δημιουργία και η παροχή απολύτων ρεαλιστικών και κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών. Η διαδικασία έχει τρία στάδια.

Μας παρέχετε φωτογραφίες των προϊόντων σας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τις διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να προσφέρετε

Λαμβάνοντας τις πληροφορίες και μελετώντας τη βάση δεδομένων που μας δώσατε δημιουργούμε 3D models υψηλής αισθητικής και ποιότητας απεικόνισης

Ολοκληρώνουμε τη σχεδίαση και τη δημιουργία, ελέγχουμε μαζί το τελικό αποτέλεσμα ώστε τα 3D models να αποτυπώνουν ρεαλιστικά 100% την αναπαράσταση των υλικών. Μετά την τελική έγκριση σας παραδίδουμε τα 3D models στην μορφή που τα επιθυμείτε

Let’s talk

+

Contact

+30 210 5746 593 info@exactadv.gr

Social

    This website uses cookies to improve your web experience.
    Explore
    Drag